Åk och upplev Formel 1 på plats

Snabba bilar, lyx och höga motorljud. Om du älskar Formel 1 drömmer du garanterat om att se ett lopp i verkligheten. Att se det på plats är nämligen en helt annan sak än att se det på TV. För att kunna göra det gäller det att du åker utomlands eftersom vi inte har några Formel 1-tävlingar i Sverige.

Populära utflyktsmål

Tävlingar i Formel 1 är populära över hela världen. En av de äldsta och mest prestigefyllda banorna hittar du i Monza i Italien, strax utanför Milano. För dig som älskar motorsport är det här säkert en upplevelse som kommer att falla dig i smaken. Det finns självklart även andra tävlingar som du kan besöka, exempelvis i Belgien, Spanien och Ungern.

Se en tävling

Om du vill uppleva ett lopp på riktigt, kan du kontakta en resebyrå som anordnar sportresor om du inte vill sätta ihop resan själv. Leta upp vilken tävling som passar just dig och som går av stapeln när du kan ta ledigt. Se till att du är ledig även på fredagen om tävlingarna går under hela helgen för att ha ordentligt med tid. Om du vill börja titta på resor, kan du läsa mer här.